Videobewerking

 

videobewerkinglarge

banneronderttiteling

VIDEOBEWERKING! Welkom op de videobewerking-pagina. Hier vindt u informatie over de producten en diensten die wij u aanbieden. Alle prijzen op deze website zijn INCLUSIEF 21% BTW en eventuele portokosten!

Het wereldwijde web heeft gezorgd voor de opkomst van nieuwe media: fora voor het uitwisselen van filmpjes, zoals YouTube of Dailymotion en sociale netwerken zoals Hyves en Facebook, alsook LinkedIn.

 

Ondertiteling:
Flyer-Centrale heeft jarenlang ervaring in het verwerken van ondertitels in beeldmateriaal. Zowel particulieren (B2C) alsook bedrijven (B2B) kloppen bij ons aan voor een opdracht. Ondertiteling is bij ons op bijna ieder gewenst outputformaat mogelijk. We hanteren vaste, lage tarieven waardoor u de kosten prima zelf van tevoren kunt berekenen. Bij ondertiteling hangt de prijs af van de duur van het beeldmateriaal. De concurrenten werken voornamelijk met een ongunstigere methode (een bedrag per letter/woord). Tevens minimaliseren we de overheadkosten waardoor we ten minste 30% goedkoper zijn in vergelijking met de concurrentie!
LET OP: De tijdcodes & tekst dient u zelf aan te leveren; Flyer-Centrale is geen vertaalbureau. 

Zoekt u een vertaalbureau? Het vertaalbureau AmarVertaling.nl (FB)beschikt over een groot opgebouwde expertise, waarbij diensten en producten worden geleverd aan zowel particulieren als instellingen en bedrijven.

 

Standard en High Definition (SD/HD) video-ondertiteling.
Wij werken uitsluitend met SD en HD-formaten. Van onze opleveringen worden ongeveer tachtig procent in het Full-HD formaat gecreëerd. De meeste producties voor onze cliënten worden naar ons YouTube kanaal geüpload. Het converteren van uw beeldmateriaal naar ieder ander (gangbaar) formaat is eveneens mogelijk.

Tarieven:

 • Basistarief €242,-. In het basistarief zijn maximaal 5 minuten aan ondertiteling inbegrepen. (inladen MPEG/spotting/tijdcode)
 • Iedere extra minuut: €10,- (minuten worden naar boven afgerond)
 • Resolutie:
  • 4:3 “Normaal formaat” 3MBps: In de prijs inbegrepen.
  • 16:9 Breedbeeld HD-Ready 1280X720 6MBps: € 242,-
  • 16:9 Breedbeeld Full-HD 1920X1080 13MBps: € 363,-
  • 16:9 Breedbeeld Ultra-HD 4K 4096X2304 50MBps: € 605,-

 

Aanlevering:

 • Digitaal:
  • Videolink: Als u bijvoorbeeld een YouTube-filmpje wilt laten ondertitelen is het voldoende om ons de URL (link) toe te sturen.
  • FTP-upload: Wanneer het beeldmateriaal op uw eigen server staat kunt u ons de URL toesturen.
  • WeTransfer: Bestanden tot 2GB kunt u ook aanleveren via WeTransfer.
 • Fysiek: neem hiervoor contact met ons op.

 

Oplevering: U ontvangt uw voltooid product per post of als upload.

 • FTP/YouTube upload naar ons kanaal: Inbegrepen in prijs.
 • USB stick: €60,50
 • DVD: €60,50
 • BluRay: €121,-

 

 

Rekenvoorbeeld video-ondertiteling

Rekenvoorbeeld: U wilt een video van 7 minuten en 40 seconden laten ondertitelen. De output moet in het 720P HD-Ready formaat geschieden en uiteindelijk worden geüpload op ons YouTube kanaal.

Basistarief: €242,-. (5 minuten inbegrepen)

3 Minuten: €60,- (2 minuten 40 seconden)

HD-Ready formaat: €242,- (meerprijs HD-formaat)

Totaalbedrag: €544,- (€449,57 EX BTW)

WERKWIJZE Videobewerking

1: Oriëntatie: Neem het bovenstaande goed door en bekijk ons ondertitelingsvideo (onderaan deze pagina).

2: Besluit: Nadat u het besluit heeft genomen dat Flyer-Centrale uw productie uit handen neemt, neemt u contact op middels het aanvraagformulier. U maakt aan ons hier duidelijk wat uw eisen zijn; we zullen tevens contact met u opnemen.

3: Werkzaamheden: Nadat uw verzoek is gehonoreerd en de betaling is voldaan, krijgt u binnen enkele dagen meer informatie per e-mail toegestuurd. U krijgt een levertijdsindicatie en een voorbeeldfragment van het voorlopig resultaat; bij akkoord werken we verder.

4: Afronding: Wanneer we uw opdracht hebben voldaan en u tevreden bent, neemt u uw product in ontvangst.

Plaats nu uw bestelling.

Ondertiteling: Voorbeeldvideo van het resultaat, met daarbij de samplecodes.