Webdesign

WEBDESIGN WEBDESIGN PORTFOLIO BESTELLING PLAATSEN CMS-PLUGINS ONDERHOUD

LET OP! Op deze pagina treft u een overzicht van alle webdesign-producten die Flyer-Centrale aanbiedt.

Al onze webdesign-producten zijn totaalpakketten. Hierbij inbegrepen zijn een domeinnaam (.nl/.com/.eu) en de webhosting. De webhosting servers zijn gelocaliseerd in Nederland. Bij een CMS-pakket krijgt u tevens een snelstart handleiding voor het onderhouden van uw website. Alle prijzen op deze website zijn, zoals altijd bij Flyer-Centrale, INCLUSIEF 21% BTW!

 

Een website nodig voor uw bedrijf, stichting of voor privé. Door onze vaste aanpak-structuur die we hanteren zijn we de afgelopen jaren gegroeid tot een van de snelste leveranciers uit Nederland, zonder dat de kwaliteit van het product minder wordt. Neem voor eventuele vragen contact met ons op.

Wij sturen de cliënt aan om eerst te oriënteren. Wat wil de cliënt precies? Wie gaan de website bezoeken? Wat is het doel van de website?

Om hier achter te komen moet iedere cliënt van Flyer-Centrale een vragenlijst invullen, natuurlijk pas nadat ons webdesign-portfolio is bezocht. (onderaan deze pagina)

Op basis van onze expertise zullen wij u adviseren en samen met u meedenken over de invulling van uw website. Op deze manier creëren we een website die volledig aan uw wensen en de wensen van uw doelgroep voldoet.

 onderhoud
Nadat een keuze is gemaakt en de betaling voltooid is, gaan we aan de slag. U levert zelf zoekwoorden, teksten en foto’s, eventueel met hulp van ons, en wij integreren dit in de website. Hiervoor krijgt u van ons een document dat u moet invullen: dit worden uw pagina’s en menu lay-out.

Naar aanleiding van de wensen en een keuze uit ons portfolio staat de basis van uw website al binnen 48 uur online. Na de 48 uur worden verfijningen uitgevoerd om de website te optimaliseren en kleine veranderingen toegepast. Na uiterlijk 7 dagen is uw website afgerond.

online

 

 

De ontwikkelingsfase is voor het technische deel van de website.
De hele website wordt geschikt gemaakt voor alle huidige webbrowsers en bij het “ELITE”-pakket zelfs voor mobiele apparaten.
De CMS-website komt in uw eigen beheer. Met het CMS kan de cliënt eenvoudig pagina’s aanpassen, toevoegen en verwijderen.
ontwikkeling

 

 

Het grote moment is daar, uw website is online! Daar waar veel andere webdesigners u beloven dat uw website bovenaan de zoekresultaten zal komen door middel van SEO, doen wij dat niet.*
Dit is namelijk niet met zekerheid van tevoren te zeggen. We doen uiteraard ons best dat de website goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. Het bekendmaken van uw website via onder andere social media doet u nadat u onze documenten erover heeft gelezen. Met onze onderhoud handleidingen komt u zeker ver genoeg!
*SEO is beperkt. Een simpel voorbeeld: als u een website genaamd www.nu-amsterdam.nl start, zal uw website niet bovenaan de zoekresultaten komen. Dit heeft te maken met het feit dat websites als www.nu.nl en www.amsterdam.nl veel meer ‘clicks’ hebben, waardoor deze twee websites nog altijd eerder dan uw website tevoorschijn zullen komen.
ontwerp

 

Het houdt voor mij niet op bij het online gaan. Een website goed onderhouden is van groot belang.
U krijgt documenten toegestuurd waarmee u uw website up-2-date mee kunt houden, en zelf content kunt toevoegen indien dit in het bestelde pakket zit. De belangrijkste activiteiten worden tevens uitgelegd middels instructievideo’s!
orientatie

 

Een contactformulier is standaard aanwezig in onze CMS-pakketten. Onze CMS-websites bevatten tevens allemaal een sitemap en RSS-functie. Op al onze Webdesign-pakketten (dus inclusief HTML) krijgt u inloggegevens mee voor een statistieken-overzicht. Hiermee krijgt u een belangrijk overzicht van waar uw klanten vandaan komen.

Als u een Blog wilt beginnen, kiest u ten minste voor een “GEVORDERD”-pakket. Een iDeal-betaalmodule is tegen meerprijs mogelijk op al onze pakketten. e-mail: Wij maken voor iedere klant een GMail-account aan waaraan alle gegevens aan zijn verbonden. De e-mailadressen die aan uw domein worden gestuurd, worden automatisch doorverwezen naar uw GMail-account. Tot slot overtreft de spamfilter van Google de standalone-oplossingen: extra snel en handig!

HTML

Eenzijdig Ontwerp

 • Tot 8 pagina’s
 • Zelf inhoud aanpassen
 • Logo-Ontwerp
 • Drukwerk
 • Klein maar fijn!
 • Inc. domein en 1 jaar: 
 • 1500MB Webruimte
 • 20GB Traffic/Maand 
48400
BESTEL

BASIS

Statisch, Modern & CMS

 • Tot 16 pagina’s
 • Zelf inhoud aanpassen
 • Logo-Ontwerp
 • Drukwerk
 • Simpel maar mooi!
 • Inc. domein en 1 jaar:
 • 1500MB Webruimte
 • 20GB Traffic/Maand 
72600
BESTEL

GEVORDERD

Retina, Blog & CMS

 • Tot 32 pagina’s
 • Blogsysteem
 • Logo-Ontwerp
 • 1000 Flyers+Ontwerp
 • Digitaal briefpapier
 • Inc. domein en 1 jaar: 
 • 7500MB Webruimte
 • 100GB+ Traffic/Maand 
121000
BESTEL

ELITE

Retina HD, Mobiel & CMS

 • Oneindig  pagina’s
 • Blogsysteem
 • Logo+Factuur Ontwerp
 • 2500 Flyers+Ontwerp

  1000 Briefpapier

  500 enveloppen

  200 Visitekaartjes

 • 15.000MB Webruimte
 • 200GB+ Traffic/Maand 
169400
BESTEL

HTML

Dit is de basis-website omgeving. Tot 8 pagina’s, binnen 2 dagen gereed na overeenkomst.

BASIS

Voor de meeste klanten is dit pakket voldoende. Net als de overige CMS-pakketten kan de cliënt dit webdesign makkelijk zelf aanpassen qua inhoud.

GEVORDERD

Inclusief blogsysteem. Hiermee kunt u makkelijk en snel nieuwe blog of nieuwsberichten publiceren. Inclusief Logo-Ontwerp en Flyers!

ELITE

Dit is ons meest uitgebreide pakket. Inclusief XXL-Pakket drukwerk, o.a. voor de beginnende ondernemer.

 

Veel gestelde vragen & definitiebepaling

CMS: CMS, oftewel “Content Management System” is die systeem het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. U kunt zelf via uw website inloggen en pagina’s, foto’s en andere inhoud aanpassen.

Webruimte & Doorvoer: De webruimte is de ruimte die u tot beschikking heeft op de server. Voor de meeste websites is 200MB genoeg, maar voor websites met veel foto’s  of video’s  kan dit oplopen. De doorvoer is het aantal Gigabytes dat uw webhostingpakket u toelaat te verbruiken. Onze kleinste pakketten (20GB) zijn voor 90% van de websites voldoende. Een gemiddelde webpagina is 1MB groot; dit houdt dus in dat u 20.000 pageviews per maand aan kunt.

Blogsysteem: Een Blogsysteem zorgt ervoor dat u in combinatie met ons CMS heel gemakkelijk berichten kunt publiceren op uw website. Na het inloggen kunt u bijvoorbeeld een blog bijhouden, of een bericht toevoegen onder het kopje “Nieuws” (of een ander kopje naar uw wens).

Retina & Retina HD: Wij zorgen ervoor dat de inhoud op onze websites van hoge kwaliteit is. Zo zullen foto’s er ook extra scherp uitzien op grote schermen. Retina HD zorgt ervoor dat iedere pixel ook daadwerkelijk een unieke pixel omvat, waardoor onvolkomenheden of vage foto’s verleden tijd zijn!

Mobiel: (ELITE) U kunt ervoor kiezen om uw website mobiel te maken. Als uw website op mobiele telefoons of tablets wordt bekeken, zullen foto’s  worden verkleind en worden de overige inhoudsonderdelen geschaald naar de resolutie van het apparaat.

Hoe lang duurt het ontwerpen van een website? Flyer-Centrale is een van de snelste webdesign-leveranciers van Nederland. We gaan hierbij in twee stappen te werk: de initiële oplevering vangt al na 2 werkdagen aan (website is zichtbaar, basis informatie aanwezig) en de uiteindelijke oplevering volgt enkele werkdagen later,  afhankelijk van de cliënt (cliënt geeft de aanpassingen, tekstuele inhoud en afbeeldingen aan ons door).  Een website dat bestaat uit veel pagina’s, een blogsysteem, veel mutlimediale elementen en plugins heeft doorgaans meer tijd nodig dan een website met een aantal afbeeldingen en tekst. 

Kan de cliënt de website zelf aanpassen? Buiten het HTML-pakket zijn alle webdesigns uiteraard uiterst eenvoudig door de cliënt zelf te onderhouden. Dit maken wij mogelijk door een CMS (Content Management Systeem) aan uw webdesign te koppelen. U kunt met dit systeem o.a.: (nieuws)blogsystemen onderhouden, teksten wijzigen, afbeeldingen toevoegen, menuopties toevoegen, links toevoegen en nog veel meer.

Wat zijn de kosten na het eerste jaar? Vanaf het moment dat u een overeenkomst met ons hebt gesloten, gaat het eerste jaar in. Bij de prijs inbegrepen zit het ontwerp, de hosting en domeinnaam (beide 1 jaar). Na oplevering bent u zelf verantwoordelijk voor de (eventuele) onderhoud en verlenging van uw website. Doorgaans kost het verlengen van een webhosting en domeinnaam met 1 jaar tussen de €20,- en €100,-. Als u niets doet wordt uw domeinnaam en webhosting-pakket na afloop van het eerste jaar automatisch beëindigd.

Ontwerpen jullie ook webwinkels? Flyer-Centrale ontwerpt ook webshops/webwinkels. We richten ons echter voornamelijk op het ontwerpen van Flyers, Logo’s, HTML- en CMS-websites. Ook bieden wij een losse iDeal betaalmodule aan ter implementatie in de website van onze cliënten.

 

WERKWIJZE Webdesign

1: Oriëntatie: Neem het bovenstaande goed door. Neem ook een kijkje in ons webdesign portfolio.

2: Besluit: Nadat u het besluit heeft genomen dat Flyer-Centrale uw website mag bouwen, gaat u verder naar het aanvraagformulier.

3: Werkzaamheden: Nadat uw verzoek is gehonoreerd en de betaling is voldaan, krijgt u binnen enkele dagen meer informatie per e-mail toegestuurd.

4: Vervolmaking: U heeft inmiddels een keuze gemaakt  en krijgt van ons een levertijdsindicatie. Tijdens deze periode kunt u ons feedback geven.

5: Afronding: Nadat uw website aan uw eisen voldoet, ontvangt u het product met de bijbehorende gegevens (webhosting/instructies).

 

webwinkelbannertje

 

Een website leasen

Bij Flyer-Centrale.nl is het mogelijk om een website te leasen. Naast gereduceerde oprichtkosten (vanaf €199,-) en de maandelijkse lease-tarieven heeft u geen andere kosten. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Onderhoudscontract voor uw website.

Wie een website bij ons afneemt, kan een onderhoudscontract afsluiten zodat wij al het onderhoud van uw website op ons nemen. Hieronder valt onder andere:

 • Minimaal iedere 6 maanden wordt er een volledige back-up gemaakt van uw website.
 • U wordt van tevoren gewaarschuwd voor het verlengen van uw domeinnaam.
 • U kunt uw website naargelang uw wensen door ons laten aanpassen (pagina’s aanpassen). Deze aanpassingen mogen maximaal 4 uur per maand omvatten.
 • Het onderhoudscontract kan per 6 maanden worden afgesloten. De kosten hiervan zijn €35 ex BTW per maand, die voor aanvang van de werkzaamheden dienen te worden voldaan.

Incidentele aanpassingen voor uw website.

U kunt er ook voor kiezen om incidentele aanpassingen door ons te laten uitvoeren. De kosten hiervan zijn €20,- ex BTW per uur, of per aanpassing. Voor iedere opvolgende uur rekenen wij €15,- ex BTW.

 

Algemene informatie:

 • Voor goede doelen en non-profit organisaties hanteren wij een gereduceerd tarief. Neem hiervoor contact met ons op.
 • Webdesigns met een CMS komen automatisch in aanmerking voor 2, 3 of 4 plugins. Deze plugins verbeteren de websitefunctionaliteit.
 • CMS-Webdesigns hebben allen tevens standaard een contactformulier en een zoekfunctie.
 • De tarieven zijn voor ondernemers gemakkelijk terug te herleiden naar bedragen EX BTW.
 • De werkzaamheden worden in de volgende stappen uitgevoerd: Logo-Factuur/Documenten-Domein/Hosting-Webdesign content-Drukwerk.

 

Plaats hier uw bestelling.