Contact

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Flyer-Centrale is uw partner bij uitstek in grafisch werk (DTP), internetdiensten en videobewerking. Flyer-Centrale biedt u altijd een totaalpakket aan. Wij nemen uw opdracht met tien vingers aan, en zorgen dat uw opdracht goed en binnen een kort tijdsbestek wordt gerealiseerd. Daarbij stellen wij alles in het werk om dit tegen de beste prijs- kwaliteitsverhouding te doen. Onze formule is erop gebaseerd voor u altijd de meest gunstige oplossing te zoeken.

Heeft u ondanks onze uitleg op de website toch nog vragen over een product of dienst? Heeft u afwijkende aanvragen, specificaties of andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord (maandag t/m donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur en vrijdag 09.00 – 12.00 uur). Vergeet a.u.b. niet om met nummerherkenning aan te bellen, anders is het voor ons niet mogelijk om u eventueel terug te bellen wanneer wij met werkzaamheden bezig zijn. Bij voorbaat dank.

Flyer-Centrale.nl 

Tel: 06 595 96 943

Per e-mail
Per e-mail heeft u het snelst een reactie van ons terug. Om u snel te kunnen helpen, staan hieronder de juiste e-mail adressen van de door u gewenste afdeling:

E-mail: [email protected] (Algemene vragen)
E-mail: [email protected] (Vragen over de status van uw bestellingen)
E-mail: [email protected] (Voor eventuele klachten en afhandelingen ervan)

U kunt ook contact met ons opnemen met behulp van onderstaand formulier. 

Captcha:
10 + 6 =